Aanmelden

Kom eens kijken!

Een school voor je kind kies je niet zomaar. Wij vinden het belangrijk dat ouders zich voldoende kunnen oriënteren. Iedere school is immers anders. WereldKidz Kievit heeft, als Daltonschool, een aantal essentiële keuzes gemaakt waardoor wij de leerlingen nog beter voorbereiden op hun toekomst als zelfstandige, zelfbewuste medemens. Dit willen we u laten zien via deze website, de schoolgids en in de school zelf.
Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsbezoek. Tijdens deze kennismaking kunt u rondkijken en vragen stellen. Zo ontdekt u zelf wat onderwijs op WereldKidz Kievit betekent en hoe dat aansluit bij uw verwachtingen. Uiteraard is ook uw kind bij dit bezoek meer dan welkom. Neem contact op met de schoolleider voor een vrijblijvende afspraak.

'Deze school kiezen we.' Als dat het gevoel is dat u na de kennismaking heeft, maakt u gebruik van het inschrijfformulier om ons uw keuze kenbaar te maken. U kunt uw kind inschrijven vanaf de 2e verjaardag. Kinderen mogen vanaf 4 jaar instromen in groep 1. Vanaf hun vijfde levensjaar zijn ze leerplichtig. Voordat kleuters echt beginnen worden ze uitgenodigd om 6 dagdelen te komen wennen. Kinderen die reeds een andere basisschool bezoeken en naar WereldKidz Kievit overstappen, kunnen proefdraaien om de nieuwe klasgenoten alvast te leren kennen.